Među najstarije bihaćke ugostiteljske objekte spada naša i Vaša kafana Paviljon. Nije poznato kome je sinula ideja da na nekadašnjim zidinama utvrđenog grada podigne jednu od najljepših gradskih kafana za koju brojne Bišćane vežu mnoge lijepe uspomene. Iz pouzdanih izvora se zna da je objekat podignut odmah po dolasku Austro-Ugarske vlasti u Bihać.

Potpunom izmjenom izgleda i sadržaja objekta, usklađen je s aktuelnim zahtjevima za razinu kvalitete hotela sa tri zvjezdice.

U 13 moderno uređenih i opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, od kojih je većina s pogledom na smaragdnu rijeku Unu i balkonom, ostvarena je povezanost ugođaja prirodnih blagodati sa suvremenom ponudom turistima i poslovnim gostima.

 

Samo jedan pogled kroz staklene stijene hotela prema rijeci Uni dovoljan je da svakog gosta neraskidivo poveže sa ovim gradom i kraljicom svih rijeka. Čini se da Una jest dio samog hotela, sudjeluje u svakoj aktivnosti gostiju, mijenjajući boje i raspoloženja, mijenja atmosferu.

 

Takva jedinstvena atmosfera idealna je za odmor, ali i za poslovne aktivnosti pa se u sklopu hotela pružaju mogućnosti održavanja poslovnih i sportskih skupova zabava, intimnih ručkova i večera, a istovremena udaljenost (ugođajem) i blizina (prostorom) središta grada Bihaća, olakšat će Vašu odluku da dođete u hotel Paviljon kada Vas put nanese u Bihać.

 

Sobe u hotelu Paviljon jednostavne su, u toplim bojama i oblicima, ali opremom i komforom udovoljavaju svim zahtjevima, bilo da je riječ o udobnom smještaju, klimatizaciji, skladnoj i praktičnoj kupaoni, mogućnsti praćenja TV i radio programa (satelitskom antenom), WI-FI internetom i minibaru.

 

Ambijent našeg hotela, prelijepa bašta, te pozicija u samom centru grada su ono što će Vas svakako privući da se vratite ponovo u Bihać i dođete baš kod nas

Developed by Unimatrix

~ Hotel Paviljon Bihać ~

(C) 2014 Hotel Paviljon - www.hotelpaviljon.ba